Interieur

Wilt u uw woning een geheel eigen karakter geven? Natuursteen is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Het materiaal heeft een uniek en levendig uiterlijk en is duurzaam en weerbestendig. Het past in iedere stijl, van klassiek tot modern.

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor restauratie en onderhoud van natuursteen?


Vloeren & Wanden

Met vloeren en wanden van natuursteen haalt u de natuur in huis. Bijvoorbeeld in de keuken, de badkamer of het toilet. Er is volop keuze uit steensoorten en kleuren. Stonepanels, natuurstenen panelen waarmee we hele wanden bekleden, zijn eveneens mogelijk. Daarnaast zijn wij expert in het inzagen en openklappen van een steenplaat. Met deze 'openboektechniek' brengen wij de tekening van een steen aan de oppervlakte. Dit heeft een zeer stijlvol, gespiegeld grafisch effect.

Bekijk meer foto's

Trappen & bordessen

Een trap of bordes van natuursteen zorgt voor een entree in stijl. Wij vervaardigen trappen en bordessen voor binnen en buiten. Hiervoor gebruiken we vaak graniet, marmer of Belgisch hardsteen. Graniet en marmer zijn harder dan Belgisch hardsteen en te verkrijgen in verschillende kleuren. Belgisch hardsteen is diep blauw-grijs en geeft een rustieke uitstraling die met de tijd mooier wordt.

Bekijk meer foto's

Openhaarden & schouwen

Een open haard of schouw van natuursteen is stijlvol en van alle tijden: modern en strak of juist met een knipoog naar traditie. Het staat niet alleen mooi; natuursteen is ook een praktische keuze. Natuursteen is namelijk hittebestendig, duurzaam, kras- en slijtvast en vrij ongevoelig voor vlekken. Voor open haarden en schouwen werken wij veel met graniet, marmer en leisteen.

Bekijk meer foto's

Tafels

Een tafel van natuursteen trekt de aandacht, zowel binnen als buiten. Dat komt mede door de prachtige patronen van natuurstenen tafels. Wij vervaardigen tafelbladen vaak van marmer en graniet, maar ook voor tafels geldt: bijna alles is mogelijk. Zo maken wij stenen tafels in verschillende lengtes, diktes en breedtes. En ook de kleurkeuze is legio.

Bekijk meer foto's

Horeca

Natuursteen brengt sfeer. Daarom is natuursteen uiterst geschikt voor toepassing in restaurants, cafés en andere horecagelegenheden. Denk aan stonepanels, voor de bekleding van wanden, of wanden die bekleed zijn met natuursteen aan één stuk. Daarnaast vervaardigen wij bars, tafels, sokkels, pilaren en natuursteen in sanitaire voorzieningen. Eventuele gravures maken het plaatje extra bijzonder.

Bekijk meer foto's

Kunst & Sokkels

Van natuursteen maken wij ook sokkels, pilaren en creatieve creaties zoals wijnfleshouders, vijverranden en watervallen voor binnen of buiten. Kunst kent geen grenzen; ook niet met natuursteen. Zo maakten wij voor een kunstproject een grote cirkel van natuursteen. Deze had een diameter van zes meter en was gegraveerd in het rond. Leg ons dus gerust uw wens voor.

Bekijk meer foto's

Vensterbanken & dorpels

Een vensterbank van natuursteen is als een omlijsting van een mooi raamwerk. Graniet is zeer geschikt voor vensterbanken en dorpels vanwege de hardheid. We maken veel vensterbanken en dorpels van Belgisch hardsteen omdat deze steensoort een rustieke uitstraling heeft en zeer onderhoudsvriendelijk is. Verschillende kleuren, lengtes, diktes en breedtes van vensterbanken en dorpels zijn mogelijk.

Bekijk meer foto's

Badkamer & Toiletten

Een badkamer of toilet met natuursteen is stijlvol én makkelijk schoon te maken. Voor badkamers en toiletten gebruiken wij veel graniet en marmer vanwege de unieke kleuren en structuren in deze steensoorten. Graniet is bovendien kras- en slijtvast. We vervaardigen ook wastafels en bijvoorbeeld badomrandingen van Belgisch hardsteen. Dit vanwege de ruwe en geleefde uitstraling van deze populaire natuursteen.

Bekijk meer foto's

Keukens

In keukens passen we veel natuursteen toe in de vorm van granieten werkbladen. Graniet is uitermate geschikt in keukens vanwege de sterke structuur en het onderhoudsvriendelijke karakter. Zo is graniet kras- en slijtvast en ongevoelig voor vloeistoffen en zuren. Hierdoor is graniet ook zeer hygiënisch schoon te houden. Voor keukens vervaardigen we natuurstenen vloeren, vensterbanken en keukentafels.

Bekijk meer foto's