Over Lucas Schoot Natuursteen

over-lucas-schoot.jpg

Wat is uw wens?

Steen is schitterend om mee te werken. Het is zo mooi dat wij ons verplicht voelen om er mooie dingen mee te maken. Van vensterbank, vloer of vijverrand tot dorpel, sierelement, urn of grafmonument. Met natuursteen is bijna alles mogelijk. Wat zijn uw wensen? We gaan graag met u in gesprek.

Persoonlijke projecten van steen

Schoot Natuursteen neemt grote en kleine opdrachten aan, zowel projecten op maat of producten op aanvraag. We nemen uw wensen als uitgangspunt. Heeft u een duidelijk beeld van wat u wilt? Of weet u nog niet zo goed wat u zoekt? Samen met u geven wij ons werk vorm. Bij ons staan flexibiliteit en kwaliteit voorop.

Steenhouwen is geen schoolvak

Onze overgrootvader was 130 jaar geleden al steenhouwer. Hij gaf zijn gereedschap, kennis en expertise door aan onze opa en vader en zij weer aan ons. Wij vinden dat steenhouwen geen schoolvak is: we werden als broers samen groot tussen de stenen. De werkplaats was toen nog min of meer een speelplaats voor ons. We mochten natuurlijk ook zelf aan de slag met allerlei soorten natuursteen. Inmiddels zijn we ouder en is onze speelplaats ons werk geworden. En ons werk nemen we uiterst serieus. Daarbij vinden wij het van belang om blijvend vernieuwend te zijn en steeds opnieuw te experimenteren met steen. Dat zal altijd zo blijven; hetzelfde geldt voor onze passie voor steen. Die is nu eenmaal met de paplepel ingegoten.

sitekick4.jpg