Van schoonmaak tot onderhoud en herstel

Wij hebben alles in huis om uw natuursteen goed tot zijn recht te laten komen. Denk aan het restaureren van een aanrechtblad. Het verlijmen van een gescheurde dorpel of het herplaatsen van losliggende traptreden van hardsteen. Ook het schoonmaken, herstellen en eventueel terugplaatsen van een grafmonument is aan ons toevertrouwd. Indien gewenst, verrichten wij onze restauratie- en onderhoudswerkzaamheden op locatie.

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor de juiste schoonmaak- en onderhoudsmiddelen voor natuursteen?

Meer weten over restauratie en onderhoud?

restauratie-onderhoud.jpg

Onderhoudsmiddelen

Reiniging

moeller_r154.jpg

HMK R154 Lösefix - wateroplosbaar

(Aanduidingen tot op heden: HMK R54 Lösefix -wateroplosbaar-)

is een gebruiksklaar, speciaal reinigingsmiddel met oplosmiddelen. Door de goed uitgebalanceerde bestanddelen verwijdert het product oude impregneringen en sluiers van onderhoudsmiddelen en wassen, asfalt, bitumen, vetten en oliën van alle oppervlakken, ook gepolijste, van natuur- en kunststeen, cotto, kleitegels, baksteentegels en klinkers. De verontreinigingen worden wateroplosbaar en oude vuillagen worden verwijderd.

Bestel dit product

moeller_r155.jpg

HMK R155 Grondreiniger - zuurvrij

(Aanduidingen tot op heden: HMK R55 Grondreiniger -zuurvrij-)

is een speciaal reinigingsmiddel (concentraat). Het product verwijdert bouwvervulling, dispersiekleuren, zelfglanzende lagen, resten van oude onderhoudsmiddelen, oliën, vetten en lichte cementsluiers van oppervlakken van natuur- en kunststeen binnens- en buitenshuis. Gepolijste oppervlakken worden niet aangetast.

Bestel dit product


moeller_r163.jpg

HMK R163 Cementsluier verwijderaar

(Aanduidingen tot op heden: HMK R63 Snelle cementsluierverwijderaar)

is een speciaal reinigingsmiddel (concentraat). Het product verwijdert cementsluier, kalkaanslag, mortelresten en verhard bouwvuil van alle oppervlakken van natuur- en kunststeen, tegels, baksteentegels, fijn keramiek en ruwe betonsteen, zowel binnens- en buitenshuis.

Bestel dit product

Bescherming

moeller_s234_250ml.jpg

HMK S234 Vlekstop - Top-Effect

(Aanduidingen tot op heden: HHMK S34N Vlekstop -Top Effect-)

is een gebruiksklaar, speciaal impregneermiddel. Door de impregnering wordt het natuursteen (zachte en harde gesteenten), marmercomposiet, kunststeen, en terrazzo en ook gepolijste oppervlakken water, vuil, olie en vet afstotend, binnen en buiten. De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed.

Bestel dit product

moeller_s242-1-1.jpg

HMK S242 Kleurverdiepende bescherming

(Aanduidingen tot op heden: HMK S42 Kleurverdiepende bescherming)

is een gebruiksklaar, speciaal impregneermiddel. Door de impregnering wordt binnendringen van water en vuil voorkomen bij natuurstenen oppervlakken (zachte en harde gesteenten), marmercomposiet, kunststeen en terrazzo binnens- of buitenshuis. Ook geschikt voor gepolijste oppervlakken. De kleur en structuur van het oppervlak worden optimaal benadrukt door de kleurverdiepende werking.

Bestel dit product

moeller_p333_1.jpg

HMK P333 Hardsteenolie - Hardsteen donkerder maken

Voor het kleur verdiepen en beschermen van Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen of andere hardsteen soorten. Met de HMK P333 hardsteen olie kunt u eenvoudig alle soorten hardsteen donkerder maken, het product laat zich zeer eenvoudig aanbrengen en uitboenen. Zeer eenvoudig in het gebruik voor het plaatselijk bijwerken van schrale plekken en verwering ontstaan door UV-licht. In eenvoudige hanteerbare flacons van 250 ml.

Bestel dit product

Onderhoud

moeller_p301_1.jpg

HMK P301 RSP - drie in één

(Aanduidingen tot op heden: HMK P1 RSP - drie in één)

is een effectief en gebruiksklaar product dat speciaal bedoeld is voor het dagelijks onderhoud van keukenwerkbladen, tafels, toonbanken, wastafels, vensterbanken en andere bladen of planken van natuursteen en kunststeen. Het product verwijdert licht vuil en vet probleemloos. De speciale beschermende componenten zijn een goede aanvulling op de werking van de HMK-impregneringsproducten.. De reinigende bestanddelen zijn goed op elkaar afgestemd, voor het behoud van het natuurlijke uiterlijk van het oppervlak en hebben bovendien een prettige, frisse geur. De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed.

Bestel dit product

moeller_p324_new_1.jpg

HMK P324 Edelzeep - vloerzeep

(Aanduidingen tot op heden: HMK P24 Edelzeep -vloerzeep-)

is een mild reinigingsproduct op basis van natuurzeep (concentraat) voor het dagelijks onderhoud van vloeren. De zeer actieve bestanddelen zorgen voor een snelle en grondige reiniging en verzorging van alle oppervlakken van natuur- en kunststeen, vloeren van cotto, baksteentegels, kleitegels, klinkers en niet geglazuurde tegels. De natuurlijke verzorgingsbestanddelen zorgen voor een optimale kleur en structuur van de vloer. P324 is speciaal afgestemd op het gebruik voor natuur- en kunststeen en geeft zowel muur- als vloeroppervlakken een glanzend aanzien. Bij regelmatig gebruik worden de behandelde vloeren minder gevoelig voor vlekken en kunnen gemakkelijker worden onderhouden. Door de wateroplosbare bestanddelen worden grauwsluiers voorkomen en blijven er op het materiaal geen lagen (bijv. kalkzeepresten) achter.

Bestel dit product