Urnen

Urnen en urnmonumenten van steen

U wilt de as van uw dierbare bewaren. Het uitzoeken van een natuurstenen urn is een persoonlijke keuze; welke urn past bij uw dierbare? Daarnaast is het goed te bedenken waar de urn een plek krijgt. Als dat buiten is, kunt u ook kiezen voor een klein urnmonument.

Unieke gedenkplek

Natuursteen is op veel manieren te bewerken tot een zeer persoonlijke laatste rustplaats. Alleen al door de natuurlijke tekening in de steen is elke urn of bijbehorend monument uniek. Een urn van natuursteen is duurzaam en weerbestendig. Een goede keuze wanneer u de urn buiten bewaart, in een urnmonument, urnentuin of -muur.

Van eenvoudig tot bijzonder

Wat hebt u voor ogen? U kunt kiezen voor een urn die mooi is in eenvoud. Maar ook een bijzondere urn is mogelijk. We werken hiervoor samen met kunstenaars. Met onze materiaalkennis en ervaring zorgen we dat er iets van de overledene is terug te zien in natuursteen. Denk aan een gravure van persoonlijke tekst, aangebrachte decoratie of een foto.

Plaatsing en onderhoud

Als iemand overlijdt, heeft u al genoeg aan uw hoofd. We nemen u graag een stuk van het regelwerk uit handen. We maken niet alleen de urn, maar plaatsen deze ook. En onderhouden de urn als u daar behoefte aan heeft.

Meer weten?

Neem contact met ons op

urnen-1.jpg