Werkwijze

Wat is uw wens?

Wij bewerken allerlei soorten natuursteen. Met onze geoefende handen en de beste machines. Maar voordat we aan de slag gaan in onze werkplaats is een kennismaking belangrijk. Wat wilt u graag? Wat vindt u mooi?

Steengoed in natuursteen

Als uw wensen op tafel liggen, nemen wij plaats achter de tekentafel. Hierna krijgt u van ons een ontwerp. Ook maken we samen afspraken over bijvoorbeeld prijs en levering. U kunt van ons vakmanschap verwachten, net als heldere communicatie, snelle levering, flexibiliteit en oog voor kwaliteit.

sitekick-5.jpg
werkwijze2.jpg

Vakmanschap in onze werkplaats

Natuursteen is hard, maar kwetsbaar bij bewerking. Elke steensoort heeft specifieke eigenschappen waarmee we rekening houden bij de keuze voor toepassing en bewerking. Door te werken met respect voor de steen bereiken we het beste resultaat. Hierbij komen niet alleen onze vaardige handen van pas, maar ook onze eigen werkplaats. We beschikken over verschillende hoogwaardige polijst-, zaag- en kantenmachines. Inclusief de enige computergestuurde freesmachine voor natuursteen in Nederland.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij hebben letterlijk en figuurlijk alles in huis om ruwe stenen ─ door ons zelf zorgvuldig geselecteerd in de steengroeves ─ te verwerken tot diverse producten. Van hoogwaardige kwaliteit en volledig naar uw wens. Van wastafel, aanrechtblad, vloer of trap tot sokkel urn of grafmonument. Met natuursteen is bijna alles mogelijk. Wat zijn uw wensen? We gaan graag voor u aan de slag.